HomeAlimentatieDieta vegetariana dubleaza pierderea in greutate

Dieta vegetariana dubleaza pierderea in greutate

Dieta vegetariana ar putea dubla scaderea in greutate. Asta este ceea ce a demonstrat cercetarea de la Comitetul pentru medicii responsabili din Washington. O dieta bazata pe alimente naturale garanteaza o buna aprovizionare cu vitamine, minerale si fibre si ne-ar permite sa obtinem mai multă energie.

Persoanele care urmeaza o dieta vegetariana ar putea pierde aproape dublul greutatii in comparatie cu cei care urmeaza o dieta hipocalorica.

Studiul american a aratat ca adoptarea unei diete vegetariene si taierea a 500 de calorii pe zi ar duce la o pierdere medie de greutate de 13,67 kg dupa sase luni. Diferenta este remarcabila in comparatie cu cei care mananca carne. Potrivit cercetarii, aceste persoane ar putea pierde doar 7,05 kg in acelasi timp.

Cercetatorii sustin ca acest lucru se datoreaza schimbarii capacitatii organismului de a stoca grasimea. Urmand o dieta vegetariena, puteti conta pe mai multa energie, care va incurajeaza să continuati o alimentatie complet naturala.

Cercetatorii au cerut la 74 de adulti cu diabet zaharat de tip 2, reducea aportului zilnic cu 500 de calorii timp de sase luni. Jumatate dintre participanti au urmat o dieta vegetariana, cealalta jumatate o dieta traditionala care include si carne. La inceputul studiului si periodic in timpul analizei, cercetatorii au supus subiectii la rezonanta magnetica.

Rezultatele au aratat ca persoanele care au urmat o dieta vegetariana au pierdut mai multa grasime in jurul muschilor. Vegetarienii si-au imbunătatit, de asemenea, sentimentul de satietate pe parcursul lunilor.

Sursa imagine: msqrd2 Pixabay

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
top-shop.ro

Most Popular

Recent Comments