#ajutsieu: un ajutor impotriva coronavirusului

0
916
#ajutsieu coronavirus covid-19

Platforma #ajutsieu a fost lansata pentru a veni in ajutorul celor ce doresc sa ajute si, totodata, a celor ce au nevoie de ajutor!

Este o platforma 100% gratuita!

Vreau sa ajut

Iti multumim ca vrei sa dai o mana de ajutor celor ce au nevoie in aceasta perioada. Pentru a putea sa ii ajuti, trebuie sa te autentifici in platforma folosind adresa de email sau autentificare prin Facebook.

Odata autentificat, tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul din dreapta sus “Vreau sa #ajutsieu“. Vei fi directionat catre pagina in care poti adauga serviciile tale. Trebuie sa tii minte ca toate serviciile de pe aceasta platforma sunt oferite GRATUIT, fara exceptie. Cei care vor avea nevoie de serviciile tale te pot contacta folosind datele de contact inscrise de tine la adaugarea anuntului. Acestia pot evalua serviciile oferite sau pot raporta orice neregula (de exemplu: solicitarea unor sume de bani/produse in schimbul serviciului prestat).

Am nevoie de ajutor

Ne pare rau ca esti intr-o situatie dificila, insa, stai linistit ca o sa fie bine! Gasesti aici o multime de oameni cu suflet mare care isi ofera serviciile GRATUIT. Te rugam sa nu abuzezi de bunatatea lor, si in acelasi timp, sa alegi persoana potrivita cerintelor tale. Te poti orienta dupa evaluarile primite de fiecare persoana pentru a putea face alegerea.

Ajuta-i pe cei ce au nevoie

Stim ca cei care ar putea avea cea mai mare nevoie sunt si cei care nu sunt prea prezenti in mediul online. De aceea, daca stii pe cineva care ar putea beneficia de ajutorul oferit prin serviciile platformei #ajutsieu atunci intreaba-i si ofera-te sa-i ajuti!

Va asteptam pe #ajutsieu.ro!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here